Jste vlastníci zámku, luxusních vil nebo letohrádků? Podívejte se na naše služby, které jsou šité na míru přímo pro vás

MENU
translate icon d-block
CS
0
0

Elegance a luxus k vám domů

11.8.2021
(ČL-5-)-1794-1024

Elegance a luxus k Vám domů
Nejste minimalistický typ a líbí se vám honosnost a luxus? Nemáte rádi tradiční styl a cítíte se lépe v bohatém elegantním prostředí? Tak tento článek je přímo pro Vás! Zde Vám ukážeme, že i u Vás doma si můžete žít jako celebrity!

Co je tedy pro Vás to správné?
Dvě slova: Glamour styl. Je propojení historie s moderními prvky a luxusem. Často se v tomto stylu vyskytuje zlatá barva společně s blyštivými doplňky, dále také atraktivita, styl a důslednost na detaily či na vysoký lesk povrchů. Ozdobná křesla, která zachovávají historický kontext, jsou i obohacena o moderní prvky. Tento styl je typický také výraznými barvami
a použitými materiály. Mezi ně patří hlavně samet, hedvábí nebo kvalitní kůže a kožešiny.

Nechte se hýčkat
Jaké vybavení Vám tedy v tomto stylu můžeme nabídnout? U nás se můžete těšit na ty nejlepší a nejkvalitnější kousky
od pravých italských firem s dlouholetou tradicí jako jsou: Alf Italy, Camelgroup, Cantori a spousta dalších. 

Elegantní tapety
Tapety se vrací do módy. Je to spojení tradice a originálního moderního designu. I s jedinou tapetou dokážete u Vás doma vykouzlit úplně jinou atmosféru. V kontextu elegance a luxusu doporučujeme vybírat z tmavých a metalických barev. Pokud si nevíte rady s výběrem, počkejte si na jeden z našich příštích článků, kde se dozvíte o tapetách vše, co potřebujete vědět, nebo nás kontaktujte na info@italskyinterier.cz a my si s Vámi domluvíme schůzku, kde si budete moc naše tapety osahat a naživo prohlédnout.  

Luxusní mramor
Mramorové provedení podlah, stěn nebo nábytku řadíme mezi luxusní prvky, které by u Vás doma rozhodně neměly chybět. Mramor se vyznačuje především svým dojmem čistoty a lehkosti. Můžete ho do interiéru zapojit například jako obklad či tapetu, nebo také jako desku vašeho jídelního stolu. Krásné a stylové jsou také doplňky, které rozjasní a vnesou eleganci do Vašeho domova.

Potřebovali byste poradit jak správně vybrat nábytek či doplňky v tomto duchu? Napište nám na eshop@italier.cz a my společně s Vámi vybereme to pravé!

Váš tým návrhářů