Jste vlastníci zámku, luxusních vil nebo letohrádků? Podívejte se na naše služby, které jsou šité na míru přímo pro vás

MENU
translate icon d-block
CS
0
0

Jak jednoduše změnit Váš interiér

11.8.2021
MATISSE

Jak jednoduše změnit Váš interiér
Jak se říká: “Změna je život”. Bohužel však spousta z nás změnám nefandí. Máme rádi věci na svých místech a nechceme si zvykat na něco jiného. A v našem domově je tomu tak stejně. My bychom Vás však rádi přesvědčili o opaku! Nemusí se totiž jednat o změnu razantní, můžete začít pomalými krůčky a přesvědčit sami sebe, že změna Vám i Vašemu domovu pomůže.
A jak? Pokud se rozhodnete udělat tento odvážný krok vpřed a začnete renovovat, nejen že můžete zapojit celou rodinu a tím jí tak stmelit, ale taky sebe a svůj interiér odpoutáte od všedního stereotypu. Pokud však patříte mezi ty, co sedí doma na gauči, rozhlíží se a říká si, že by domov potřeboval změnu, těm z Vás my držíme palce! Protože je to rozhodně krok tím správným směrem! Pokud se na změně Vašich interiérů chcete vyřádit sami, doporučujeme se i tak nejprve poradit s odborníky, kteří Vám rádi něco doporučí, abyste přece jenom později svých rozhodnutí nelitovali. Někdy je potřeba změna radikální, ale ve většině případech stačí i maličkost k tomu, aby celá místnost dostala ten správný a jiný šmrnc. A my z ITALIERU Vám mile rádi poradíme jak na to!

Doplňky dělají divy
Kdy jste si naposledy pořídili novou vázu, polštářek na gauč či nový rámeček na Vaše vzpomínky? I taková drobnost může celý prostor oživit a dodat mu úplně jiný nádech. Jednoduchou jednobarevnou pohovku krásně oživí armáda barevných polštářků nebo krásná pletená deka. Nepřemýšlejte pouze o tom, co by nejvíce změnilo Váš domov, ale také o tom jaké praktické využití tento kousek přinese. Důležitá je taky barevnost. Pokud máte monotónní nevýrazný prostor, zvolte doplňky v jedné barvě (klidně i různé odstíny dané barvy) a až vás omrzí, jednoduše je vyměňte za nové. A vualá náš domov se jednoduše změní. Například takové zlaté ozdobné zrcadlo rozzáří monotónní předsíň od prvního okamžiku, kdy bude pověšeno na zeď.

Malá změna = velká změna
Kdy naposledy jste malovali nebo bílili? Už je to nějakou dobu? Nevadí! Je čas na změnu! Pokud Vás už unavuje současný odstín Vašich stěn nebo i ta nudná bílá, je to znamení. Zajděte se podívat do naší galerie a nechte si inspirovat nejen krásnou barevnou výmalbou ale i tapetami! Je to jednoduchý nenáročný tip, jak svůj domov nejen pozměníte, ale i oživíte! Pokud zvolíte výmalbu, kterou zvládnete i sami budete mít na výběr nepřeberné množství barev, odstínů a kombinací. Jestliže se rozhodnete pro tapety, můžete se těšit na netradiční odvážné designy, vzory a originalitu!

Co třeba podzim?
Další tip od nás je sladit barvy domova s ročním obdobím, které v danou chvíli je. Jak jistě všichni víme, léto se vyznačuje teplými barvami. Na jaře se zase nemusíme bát použít pastelové barvy. V zimě naopak ladit do barev studenějších, nejlépe
do barvy bílé, v období Vánoc do oblíbené zlaté barvy. Například Vaši ložnici můžete měnit tímto způsobem pomocí povlečení
a uvidíte, že celá místnost dostane tak úplně jiný nádech při každém převlékání. Za nás je ale nejlepší volbou pro interiér podzim a jeho nádherné barevné listí a teplé zemité barvy, které náš domov maximálně zútulní.


Chcete oživit či pozměnit Váš interiér a nevíte si rady? Nebo máte své představy, ale bojíte se je zrealizovat, Ozvěte se nám eshop@italier.cz a my Vám rádi pomůžeme!

Váš tým návrhářů