Jste vlastníci zámku, luxusních vil nebo letohrádků? Podívejte se na naše služby, které jsou šité na míru přímo pro vás

MENU
translate icon d-block
CS
0
0

Jak na dětský pokoj

23.5.2022
Snímek obrazovky 2022-05-23 v 10.09.46

Dětské pokoje

 

I děti si zaslouží své dokonalé místo. Dětský pokoj už dávno není jen o pár plyšácích na poličce, jedné posteli a šatní skříni. My dáváme dětským pokojíčkům úplně jiný rozměr. Myslíme i na ty úplně nejmenší, protože i děti potřebují svůj prostor.

Široká nabídka modulů nám dává nekonečné možnosti

 

Disponujeme širokou nabídkou modulů a variability, proto dokážeme vytvořit i to, co si možná v tuto chvíli ještě neumíte ani představit. Náš modulární nábytek je vám k dispozici v mnoha barevných provedeních, které je možné mezi sebou libovolně kombinovat. Nebojíme se barevných kombinací a rádi společně s vámi poznáváme nové možnosti.

   

 

Dětský pokoj se vším všudy

Mnoho rodičů se zařízení dětského pokoje zalekne. Není to snadný úkol, ale s námi se bát nemusíte. Díky letité praxi víme, co v žádném pokojíčku nesmí chybět. Oprostěte se od představ, že dětem ke spokojenosti stačí pohodlná postel, skříň na hračky a police na trofeje. I děti mají svá přání a společně je můžeme splnit.

 

Nebojíme se prostor využít do posledního centimetru. Modulární nábytek dokážeme šikovně zkombinovat tak, aby nabídl co nejvíce úložného prostoru a zároveň společně vytvořil harmonický celek. V námi realizovaných dětských pokojích nechybí prostor pro uložení oblečení, hraček i učebnic. Každý kousek dává smysl.

 

S námi vaše představy získají tvar

Máte plnou hlavu nápadů a přesně víte, co by se vám v pokoji dětí líbilo, ale neumíte si to společně představit? To je nejčastější problém – chybí vám reálné tvary. A my vám je dáme. Na základě vašich požadavků od nás získáte do detailu propracovaný návrh ve 2D nebo 3D. Jedině tak získáte tu pravou představu, jak bude pokojíček vypadat a budete zase o krůček blíže k realitě.

 

   

 

Pro nejmenší děti i studenty

Zaměřujeme se nejen na pokojíčky těch úplně nejmenších, kde vládnou pestré barvy a fantazie zde nezná hranice, ale vyrobíme i perfektní pokoj pro starší děti. Od nejmenších po studenty – nelekneme se žádné výzvy a do každé realizace se pustíme s odhodláním splnit i ty nejdivočejší dětské představy.

 

Díky rozmanité nabídce modulárního nábytku splníme představy zapáleného školáka i studenta, jehož pokoj bude zároveň i místem, kam se rád ukryje před zvídavými pohledy rodičů.

 

      

 

Chcete pro své děti pokojíček snů?

Určitě i vy chcete pro své děti jen to nejlepší. Splňte jejich sen o dokonalém pokojíčku, do kterého se okamžitě zamilují. Společně s námi můžete dát jejich představám reálné tvary a vytouženým přání propůjčit ty pravé barvy. Vyrobíme vašim dětem pokojíček na míru. A bude přesně takový, jaký si budou přát.

 

Výroba pokojíčku na míru si žádá pečlivou přípravu. Potřebujeme si prostory zaměřit, abychom dokázali prostor využít na maximum. Rádi přijedeme k vám, kde si prostor sami změříme – případně pro prvotní cenovou nabídku potřebujeme alespoň zaslat rozměry. Vždy je ale lepší osobní návštěva.

 

Jak postupovat?

  • Prohlédněte si naše katalogy a vyberte dle vašeho vkusu design i kompozici. Vy rozhodujete, jak bude pokojíček vypadat.

  • Vybranou kompozici upravíme na míru tak, aby vám každý kousek vyhovoval. Vynasnažíme se splnit i ty nejdetailnější požadavky.
  • Svěřte nám své představy, společně prokonzultujeme možnosti. Věříme, že každá cesta má své řešení a společně ho najdeme.
  • Víme, že děti milují barvy, proto vám dáme na výběr bohatý vzorník. Ten vám rádi přivezeme osobně, nebo vám jej zašleme.
  • Po domluvě připravíme konečný 2D-3D návrh a zpracujeme cenovou nabídku.
  • Jakmile si vše odsouhlasíme, pustíme se do práce. Termín dodání je cca 6-8 týdnů.

 

I vašemu dítěti rádi splníme sen o dětském pokojíčku, který mu budou všichni kamarádi závidět. Těšíme se na vaše představy, kterým dáme reálné tvary.

 

   

 

 

     

 

 

Kontaktujte nás

 

Telefon*