Jste vlastníci zámku, luxusních vil nebo letohrádků? Podívejte se na naše služby, které jsou šité na míru přímo pro vás

MENU
translate icon d-block
CS
0
0

Nábytek pro restaurace a kavárny

11.8.2021
(ČL-15)-1300-867-max-(1)

Nábytek pro restaurace a kavárny
Plánujete otevřít novou restauraci nebo kavárnu? A hledáte ten pro ni ten správný styl? Nebo potřebujete oživit či renovovat Vaši současnou? Přečtěte si pár rad, na co při tom nezapomenout. Rádi Vám pomůžeme se správným výběrem nábytku.
A ještě raději s celým interiérem! Protože pravý italský interiér, udělá z Vašeho podniku nejen útulné a příjemné prostředí, ale vdechne mu honosnost, styl a především eleganci! Výběr nábytku do komerčních prostorů není tak jednoduchý, jako výběr nábytku do vlastního domova. Nejenže tento nábytek musí být bytelný, odolný, stabilní a nadčasový, především musí odolávat zvýšenému provozu, a to vyžaduje tu největší kvalitu celé konstrukce, povrchů i materiálů. Tento nábytek musí vyhovovat jak Vašemu vkusu, tak i vkusu Vašich zákazníků to znamená cílové skupiny uživatelů.

Důležitá je jak kvalita, tak i pohodlí
Jak již bylo řečeno, nábytek v restauracích či kavárnách je vystaven nepřetržité zátěži. Právě proto by k tomu měl být uzpůsobený. V tomto ohledu existují dvě možná řešení, která souvisí i se stylem Vašeho podniku. Buďto zvolit levnější verzi povětšinou plastového nábytku a počítat s jeho častější obměnou, nebo zvolit kvalitní masivní dřevěný nábytek, u kterého sázíme na jistotu kvality a spolehlivosti. Navíc dodá Vašemu interiéru atmosféru pohodlí a komfortu. Pohodlí je stejně tak důležité jako kvalita a to platí i v případě sezení. Jak se říká: “Náš zákazník, náš pán.”. Právě proto bychom měli myslet na to, aby se zákazníci v prostorách restaurace či kavárny cítili co nejlépe a hlavně pohodlně. Pokud sáhnete po masivních židlích
s polstrovaným sedákem, zaměřte se na materiál a jeho následnou údržbu. Za nás doporučujeme čalounění v provedení kůže či koženky, které lze lehce otřít a tím i snadno vyčistit. Důležité jsou také vhodné nábytkové kousky. Jiné židle budeme volit
do bufetů či jídelen, jiné pak do luxusních restaurací. Do kaváren dokonce můžeme použít pohovky, křesla či lavice. 

Stylově a s noblesou
Jaký styl bude ve Vaší restauraci, či kavárně převládat už necháme na Vás. Jediné doporučení je: držte se prosím jednotného stylu. Prostory mohou být moderní, s nádechem minimalismu či skandinávského stylu. Naopak by se do nich neměli vmísit prvky stylu rustikálního s historickým podtónem nebo baroko. Tyto styly jsou totiž tak originální, že by si zasloužili prostor čistě jen pro sebe. Naše volba například pro kavárnu je ale rozhodně styl tradiční. Než však začnete svůj nový sen budovat, zamyslete se, jaká je Vaše cílová skupina a zda by se v tomto prostředí cítila dobře.

Stůl sem, stůl tam
V případě restaurace bychom volili pevné a bytelné stoly, které vydrží každodenní příliv Vašich hostů. Jestli kulatý, obdélníkový či čtvercový stůl, to souvisí s prostorem, který máte k dispozici a jak ho chcete co nejlépe využít. Volili bychom různé rozměry stolů, především proto, že lidé mohou přijít ve dvojici, s celou rodinou anebo s celou firmou na slavnostní večeři. V tomto případě není špatnou variantou pořídit zde stoly s rozkladem, které vám v případě každodenního provozu ušetří místo
a v případě slavnostních událostí vytvoří nespočet dalších míst k posezení. 

Proč si vybrat italský nábytek?
Protože jsme schopni Vám vybavit Vaše konferenční místnosti, restaurace, kavárny, ale i hotely, penziony a apartmány ve vysoké kvalitě, luxusu a praktičnosti. Toho docílíme týmem skvělých zkušených návrhářů a jedinečným vysoce kvalitním nábytkem italské výroby všeho druhu. Nabízíme hned několik stylů Vašich interiérů například styly moderní, klasický, barokní, glamour a spousty dalšího. Od nás můžete mít jak jednotlivé kusy nábytku, tak zařízený celý prostor. 

Naši nabídku si můžete prohlédnout na italier.cz nebo Vám v případě zájmu navrhneme Vaši restaurace či kavárny na míru. Připravíme pro Vás grafický návrh se vším, co k tomu patří. 
 

Váš tým návrhářů